Sendy Furniture CO., LTD
 • Home>
 • Sendy Furniture CO., LTD
 • Bedrijf Details
  Type Business: Fabrikant
  Handelsmaatschappij
  Grote Markt: Noord-Amerika
  Zuid-Amerika
  West-Europa
  Oost-Europa
  Oost-Azië
  Zuidoost-Azië
  Midden-Oosten
  Afrika
  Oceanië
  Wereldwijd
  Merken: Sendymeubilair
  Aantal werknemers: 150~200 mensen
  Jaarlijkse omzet: US$ 10,000,000 - US$ 8,500,000
  Opgericht Jaar: 2010
  Export pct: 30% - 40%
  Beschrijving bedrijf
  De commerciële Fabriek van het Restaurantmeubilair

  Het Sendymeubilair is een meubilairfabriek die in Foshan-Stad, China wordt gevestigd. Wij hebben ons in binnen en openluchtrestaurantmeubilair met inbegrip van houten restaurantstoelen, de stoelen van het metaalrestaurant, restaurantlijsten en naar maat gemaakte cabineplaatsing sinds 2010 gespecialiseerd. Tijdens 7 jaar, creeerden wij meer dan 5.000 gevallen met succes rondom de wereld (met inbegrip van restaurants, bars, clubs, koffie en hotelzaal), welkom contacteer ons om de projectdetails te krijgen. Nu, hebben wij rijke ervaringen in het produceren, het ontwerpen en marketing in ingediend restaurantmeubilair.

  Momenteel, hebben wij drie workshops in Foshan-Stad, één tak voor restaurantstoel, één tak voor cabineplaatsing, derde nadruk op openluchtrestaurantmeubilair. Met meer dan 120 arbeiderseffect, is onze dagelijkse output voor restaurantstoel 350 unit~420-eenheid (met kadervoorraad), onze dagelijkse output want de cabineplaatsing 390ft ~ 490ft (standaardopbrengslijn) is.

  Onze stabiele opbrengslijn geschikt voor de groothandel van het restaurantmeubilair, verdeler, restauranteigenaar en om het even welke dringende inkoopaanvraag. Ondertussen, steunen wij de klant gemaakt tot meubilair, geen kwestie voor stoel of cabineplaatsing. Het welkom verzendt ons onderzoek om het citaat te krijgen.

  Naast de fabriek, bouwden wij het beste team tijdens deze jaren. Wij hebben Professioneel opbrengsteam, Streng QC team, Innovatief ontwerperteam, Hartstochtelijk verkoopteam, Vermenselijkt beheersteam.


  Wij zijn een jonge groep, die op meer suggestie en meer steun wachten!
  Wij zijn een eerzuchtige groep, die op meer uitdaging en meer kans wachten!
  Wij groeien nog, heten welkom om ons bij ons aan te sluiten en beter samen te worden!


  Het welkom volgt onze offcial facebook@sendyfurniture om de nieuwste ontwerp & projectinformatie te krijgen!
  Certificaat
  Standaard:ISO9001
  Aantal:
  Uitgiftedatum :2017-07-10
  Vervaldatum :2019-07-09
  Scope / Range:commercial furniture including wood restaurant chair, metal restaurant chair, booth seating, bar stool & table set, restaurant dining chair
  Uitgegeven door :
  Standaard:BV
  Aantal:
  Uitgiftedatum :2017-12-06
  Vervaldatum :2020-12-05
  Scope / Range:commercial furniture including wood restaurant chair, metal restaurant chair, booth seating, bar stool & table set, restaurant dining chair
  Uitgegeven door :
  Oproepen ons
  Contactleverancier
  Contacteer ons